Profielpagina van redjojo

Naam: redjojo

Leeftijd: 41 jaar

Actief sinds: 09-01-2018

Geslacht: vrouw

Land:

Provincie:

Woonplaats:

Lengte: tussen de 1.60 en 1.70

Lichaamsbouw: slank

Oogkleur: groen

Haarkleur: gekleurd

Opleiding: MBO

Roken: Ja

Piercing(s): Ja

Tatoeage(s): Ja

Mijn hobbies: Beeldende kunst, architectuur, vormgeving, (openlucht)-toneel. Ik houd van muziek, zowel pop, rock, blues, soul en oldie's.  

Over mij:
Ik weet dat ik niet net als alle andere dames hier een doorsnee uiterlijk heb, maar ik ga het toch een kans geven. Op het gebied van relaties ben ik vrij ervaren, daarbij komt dan nog eens dat ik een vrij excentriek persoontje ben en snel contacten maak. Ik heb wel Artrose (soort van reuma), door deze ziekte zijn mijn botten wat gevoeliger als bij een 'normaal' iemand, ook beweeg ik me op slechte dagen minder goed/gemakkelijk. Maar er valt zeker mee te leven! Ook ik wil genieten en weer eens lekker uit mijn dak kunnen gaan en ervaren wat het is om iemand te hebben die van je houdt!!!!

Over jou:
Ik zoek dus iemand die begrijpt hoe ik een beetje in elkaar zit en die mij met geduld kan laten genieten van alle mooie en vooral lekkere dingen die dit leven eigenlijk ons te bieden heeft. Ben jij ook serieus op zoek en hunker jij ook zo naar aandacht op fysiek gebied? Dan hoop ik je snel te kunnen lezen!

Mijn foto's